12. juuni 2012

maskis mees voodis, aga kassi njeetu!

ärkasin öösel väikseks pissipausiks ja pidin ehmatusest peaaegu lambi otsa hüppama. voodis lebaskles maskis mees ja nohises magada! mõtlesin esialgu, et tegu on mõne nupuka murdvargaga, kes ukse alt tasakesi tuppa on imbunud ja siis pisut ootamatult ära väsis. tegelikult see muidugi nii polnud. maski sees oli hoopis üks hollandlane, kes peatub siin juba ammu ja end enamasti kaunis eeskujulikult ülal peab. väikest kaeblemist ikka esineb, aga see on mööduv. kaeblemise põhjus juunis: öösel ei lähe pimedaks!

õnneks on see hollandlane taibukas ja tõi endale poest maski. olin põnevil - maskides meestel on sageli külgi, mis on sellised huvitavad. mõned lendavad või ronivad seintel, teised sõidavad musta lipu ja karja ahvidega merd ning röövivad rikkaid kolle!

nii et mask on cool. mul on ainult õudselt kahju, et sellega ei antud kaasa elusat kassi (vaata pilti). võib-olla neil on seal maskipoes masu ja kõik kassikraanid keerati kinni? samas on mul tunne, et isegi koonritelt eesti poemeestelt õnnestuks neid hankida - seda tuleb teha lihtsalt diili korras! näiteks võiks vabalt olla nii, et kuue maski peale saaks tasuta elusa ja liigutava kassi!

on kellelgi veel kodus kaeblevaid välismaalasi, kes tahaksid endale eestimaa öödeks maske? ma võiks neid kokku osta ja jagada! kass jääb iseenesestmõistetavalt mulle. nime panin juba ära. Siim!

word of the day: zorro - zorro

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Ma oma kanaunega olen kah valgetel hommikutel hädas. Aga maskist jääb väheks, see on sips jäik ja jätab ikkagi pilud, kust valgus sisse piilub. Kõikse paremini toimib ikkagi silmadele visatud must t-särk.

siil

Kairi Look ütles ...

mismoodi sa seda t-särki kasutad, et ära ei lämbuks? tegid riide sisse ninaaugud? :)