26. juuni 2014

jalgpallurid, mis toimub?

kirjutatud 25. aprillil 2013, aga aktuaalne ka täna! :) 

jalgpallimaailmas on asjad viimasel ajal päris hulluks läinud. kui hiljaaegu löödi shveitsis lärmi paari platsil sibava nugise pärast, siis nüüd on keegi suarez ilmsüüta vastasmängijale keset mängu hambad säärde löönud. halloo!?

muuseas selgub ajalehest, et kiusukott suarez on ka varem mehi purenud. viimati toimus see näiteks amsterdam ajaxi koosseisus, kel jätkus oidu suarez kiiresti inglismaal rahaks teha. hollandlastele omaselt tegid nad tõhusa kauba ja müüsid tülika närilise ära 26 miljoni euro eest!

paraku polnud asukohavahetusest eriti tolku, sest jõudis mööduda vaid paar aastat, kui juba näksib verejanuline koll inglismaa pinnal ausaid ivanovice. selline mees tuleks viia kiiresti loomaaeda mõnda teravate hammastega loomade puuri ja lasta tal seal omaette pisut rahuneda. kindlasti leidub seal igavlevaid asukaid, kes puuris nohiseva jalgpalluriga meelsasti müraks ja palli mängiks.

pärast vaikset nädalat loomaaias saaks suarezi ehk jälle tasakesi õuele lasta. suukorviga ja tõhusa takuse nööri otsas võiks ta minu meelest palli mängida küll.

word of the day: knaagdier - näriline

5 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

hei, ega sa eile ei käinud f-hoones, täitsa juhuslikult või nii?
mrls

Kairi Look ütles ...

jaa, käisin küll, kitsejuustu tankimas :) aga kes sina oled? :)

Anonüümne ütles ...

hii, mina tankisin kõrvallauas ka kitsejuustu, see koht sobib selleks ülimalt hästi, pealegi võin ma seal oma koeraga käia. aga muidu ma olen täiesti tavaline merlis, kes lihtsalt mõtles, et kas tõepoolest tema vanad silmad teda ei peta ja näha on kuulsat leemurikuningannat :)
ps. ka sealne šokolaadikook on aus toode, mida tarbida.

Kairi Look ütles ...

oo, lahe! järgmine kord tule ütle tsau siis :)

Anonüümne ütles ...

kindla peale, et tulen! :) mrls