25. august 2014

kõige suurem pidu

kui ma oleksin koer ja loeksin ajalehti, oleks ma praegu täiesti endast väljas. istuksin kadedusest rohelisena netis ja otsiksin palavikuliselt odavaid lennupileteid michigani. ah et mispärast? aga sellepärast: ameerika inimesed tegid oma koertele kondikujulise basseini! nüüd on ameerika koerad kogu aeg seal: laisklevad, päevitavad ja hüppavad pommi... pidu ja pillerkaar 24/7!

sellist konti pole mõistagi lihtne virisemata alla neelata. tahaks mässata ja märatseda, pisaraid poetada...  teha diivanisse auk ja esikusse junne. see kõik on ju kohutavalt ebaaus! sel ajal, kui michigani koerad basseinipidusid peavad, tuleb eestis taluda puhkuste lõppu ja lubamatult vähenenud jalutustunde. isegi kui õue saab, pole lubatud käia mudas ega loikudes, pommi hüppamisest rääkimata! tuppa tulles tuleb pühkida jalgu ja minna halvimal juhul isegi vanni, kus pestakse SEEBIGA! stiilsete jälgede tegemisest vaibale ei taha keegi midagi kuulda... eesti sügis on hädaorg.



lohutuseks võib öelda ainult niipalju, et heal juhul võib juba mõne nädala pärast saada lund! siis võivad kõik michelini koerad oma kondibasseinis isu täis supelda! lumes möllamise ja hangest alla rullimise vastu ei saa ükski ujula. pealegi saab lumele teha elegantseid kollaseid joonistusi, mis kaovad basseinis nagu vits vette. lumehanges seevastu aga... (rõõmsa koera naer).

enam pole kaua jäänud.

word of the day: zwembad - bassein