8. november 2011

hallo viin!

oh mind lolli! unustasin ju rääkida, kuidas ma ameerikas terve nahaga halloweeni küüsist pääsesin! seekord läks üsna napilt.

ameerikas ei tea täiskasvanud eneseväärikusest midagi... washingtonis rokkisid isegi paksud memmed ja transamehed zombide ja mesilastena mööda linna.  küll on hea, et olen sündinud eestlasena ega pea veriseid vanemaid halloweeniööl hirmunult nurga taga varitsema, et siis joobunud kollide naastes tasa tuppa imbuda ja seal kapis häbeneda.

kuna sõprade halloweenikräu toimus kesklinnast eemal, avanes mulle varahommikusel koduteel ennenägematu vaatepilt. olen üldiselt suur rongisõber, kuid vagunitäie vampiiride, ämblikmeeste ja veritsevate libudega reisisin elus esimest korda. seltskond jagunes kaheks -  vilkad vampiirid möllasid pinkidel ja ülejäänud seltskond tõstis iphone'id ja filmis. mitmed taibukad kodanikud on kogunud tänaseks youtube'is ilmselt tuhandeid klikke!

sellal, kui purjus mesilased linnas lammutasid, meisterdasime meie metsas sõpradega lõkke, vahukommipirukat ja kõrvitsasuppi. vahepeal käis õues möllava lumetormi tõttu ära ka elekter. sest polnud õnneks midagi, kuna küünlavalgel kõrvitsaid uuristada ja tondijutte vesta oligi ausam. jutustasin neile õudusloo, kuidas hollandis kord näljaga üksnes tulbisibulaid söödi. ameeriklased krõbistasid kreemjuustuga piparkooke ja ulgusid hirmust.

tõepoolest, halloweeni ja tänupühade ajal pole midagi hullemat kui vähe süüa. ilma kalkunita pole elu!

word of the day: heks - nõid

2 kommentaari:

digibokside ütles ...

Ei tea midagi, kalkunile eelistaks endiselt kana...:)

maaküte ütles ...

Mmm..vahukommipirukas:).