10. detsember 2011

tallinna suurim nälg

tallinna-kodus käib juba kevadest terroristiks üks erakordselt ülbe kass. kui veel suvel põrnitses elukas rõduukse taga nagu harilik kodukäija, siis hiljuti on toimunud muutused halvenemise suunas. kass paneb täiega hullu! seejuures pole ta mõni kurblik kodutu, kes viineri lootuses aknale koputab. sellel kassil on alati kõht täis! ta on lihtsalt selline kiusuhimuline. nagu putin, aga sabaga.

kass laekub õhtupoolikuti ja hõõrub end metoodiliselt vastu aknaid. vahele ei jää ühtegi sentimeetrit! seejärel järgneb pindade töötlemine küüntega ja lömastavad kõhuhüpped vastu klaasi. paksu kassi ennastsalgavat põrklemist pole lihtne vaadata ja mu vaesed vanemad muretsevad kassi rahustamiseks üha luksuslikumaid lihatooteid. viineritelt liikus kass suitsuvorstile, siis hakklihale ja lõpuks salaamile. tänaseks käivad veel ainult maasuitsusink ja kanarulaad. viineritega võime vareseid pilduda.

ise vaatlen kassi eelkõige evolutsiooni huvilisena. kaua kulub, et saaks näha rullumist üle terrassi ja hundirattaid vasakutel käppadel? millal valmib esimene käik vorstikappi läbi tellisemüüri? millal ütleb see kass juba kord ''vabandust'' ja ''aitäh''?

ise võtaksin ülbe kassi leibkonda alles mõistlike lauakommete omandamisel. milliste, vaadake kõrvalolevalt pildilt. käpad olgu pestud. seebiga!

word of the day: trek - nälg (selline näksimise)

1 kommentaar:

Mihkel ütles ...

Tõepoolest ebaviisakas elukas!