1. august 2012

hapu elu hollandis

kõigile kaeblejatele, kes toanurgas ilma pärast mossitavad, kuluks ära õpetlik reis hollandi kuningriigi aladele. inimesed, amsterdamis sajab vihma juba kaks kuud! kõik on täpselt nagu piiblis, ainult loomi ja õuntega madusid liigub vähem. kainet mõistust justkui ka - 18 miljonile uppujale paadi ehitamise asemel liiguvad nördinud kodanikud spioonisilmade välkudes õuel ja otsivad süüdlast. meeleolu on hapu.

ise mõtlesin eile öösel muidu hollandlaste hädadele põhjuse välja. ilmajumala näol on tegu lihtsalt hollandi jalgpalli andunud fänniga, kes nüüd õuduste EK järel oranje kaimudele kättemaksu keevitab. mul on hollandlastest täitsa kahju, sest võimalus olukorda parandada saabub alles 22 kuu pärast.

aga mul on neile soovitusi ka! (isegi kolm!):

1) ma oleks olümpiamängudel parem haruldaselt eeskujulik ja skooriks medaleid nagu muda. jalgpalluritel tasuks olla eriliselt hoolas.
2) kõik kuiva armastavad kodanikud võiksid kolida kirikutorni otsa või mõne toekama kase latva. kui robben ka londonis põrub, siis nalja ei ole. pealegi on kõrgelt mõnus lollidele pähe sülitada.
3) juustupoemehed võiksid samuti lae alla asuda. tornis peatuvatel kodanikel ei saa lasta ometi ära nälgida! aus hollandlane võib end vabalt juba teisel ikaldusenädalal tornist tänavale heita. õuel lainetavad laibad veel puuduksid.

ma hirmsasti loodan, et jalgpallurid võtavad end ikka kokku. kaotada on 18 miljonit hollandlast. lisaks kaotus maailmale - gouda juust.

word of the day: regen - vihm

5 kommentaari:

Kadri ütles ...

Tõsijutt! Hapu on elu siin tõesti, kui nii edasi läheb, hakkan ma varsti ratta asemel paadiga tööle sõitma.

Liis ütles ...

A milles probleem, meil siin ruumi on, võtku oma juust kaasa ja tulgu külla :o)

Kairi ütles ...

siil: eesti maaomanike registri alusel ongi neid siin juba kõvasti. isegi hollandi juustu pood tehti kevadel lahti :)

kadri: sa vist elasidki juba kanali ääres?

Anonüümne ütles ...

Holland tegi eile olympia maahokis suurbritanniale ilusti 9-2 2ra, nii et lootust on ka p2ikest n2ha:)

Kairi ütles ...

jah, hokitädid said kulla ja ilm paraneski :)