16. august 2012

ootamatu visiit

eilses ajalehes kaebles keegi Nilsen, et teda on ootamatult rüüstatud. nimelt käinud mingid alatud karud tema majas laamendamas ja joonud muuhulgas ära kogu koduperemehe õllevaru. haruldaselt tähelepanelik, et mitte öelda ihne Nilsen loendas karujärgsel hommikul tervelt sada tühja purki. selline asi ei meeldinud talle üldse!

rääkisin asjast peikale, kes ei näinud juhtumis midagi tähelepanuväärset. karud käisid lihtsalt Nilseni meeõlut maitsmas, tähendas ta rahulikult. niisugusel puhul võib ikka juhtuda, et ära maitstakse terve talve tagavara. selline asi on karude seas täiesti normaalne! pealegi peaks Nilsen jorisemise asemel hoopis nurgas häbenema, sest karudel polnud õlle kõrvale palakestki põske pista. mingid taamal hallitavad moosiriismed ei loe! isegi loomakauged kodanikud teavad, et ausatele karudele pakutakse meejoogi kõrvale ka meekooki. norraka juures seevastu - keeks njeetu!

ettepanekuid oli peikal ka. alatu karulaimu asemel tuleks liistule tõmmata ihnur Nilsen ja teda einelaua puudulikkuse pärast pisut sugeda. pealegi peaks iga mõistlik täiskasvanu teadma karude vanasõna, mis on laialt levinud ka vanas idablokis. mis laokil, see ära!

karud ei teinud absoluutselt mitte midagi valesti.

word of the day: honingbier - meeõlu

Kommentaare ei ole: