7. mai 2014

tulge laupäeval perehommikule!

laupäeval, 10. mail toimub tallinna vanalinnas lastekirjanduse keskuses perehommik leemuritega! loeme raamatut, jutustame leemurijutte, meisterdame ja sööme komme. lastekirjanduse keskus on muide väga lahe maja - natuke nagu muinasjutuloss, aga sees on lisaks keerdtreppidele ja tornidele veel kõvasti raamatuid ja väga armas muinasjutupööning. seal saabki patjadel lesides jutte kuulata ja leemureid meisterdada... lööge kampa!

täpsem info keskuse facebooki lehelt, kopeerin selle siia ka:

Ootame lapsi koos vanematega igal laupäeval kell 12-14 perehommikule, kus loeme ja jutustame, hakkame koos meisterdama ja mängima või tähtsate ja põnevate asjade üle aru pidama.

NB! Vajalik EELREGISTREERIMINE katrin@elk.ee või 6177236. Kohtade arv piiratud! Osavõtutasu ühele osalejale on 1.80 eurot. Alla kolme aastastele on sissepääs tasuta, pakume ka perepiletit.

KAVA

10.05.2014 KAIRI LOOK JA LEEMURID
Leemurid elavad Madagaskari saarel, aga tähelepanelikud lapsed võivad neid kohata ka multikates ja raamatus. Leemuripoeg Ville reisib Euroopas – tarvitseb ainult raamat lahti teha, kui seiklused algavadki paugupealt. Kaasa lööb teisigi lahedaid loomi ja kommi süüakse ka. Leemuritele meeldib eriti, kui neid joonistatakse. Kes lööb kampa?


Kevadise perehommiku sarja viimaseks külaliseks on Kairi Look. "Leemuripoeg Ville teeb sääred" on tema esimene raamat. 2014. a ilmub Kairi teine raamat "Lennujaama lutikad ei anna alla", mis võitis tänavusel lastejutuvõistlusel "Minu esimene raamat" 1. koha.



word of the day: zaterdag - laupäev

Kommentaare ei ole: