2. detsember 2015

proua brown ja külmetavad hurdad

kui kevadel sai internetis kuulsaks mees, kes kudus pingviinidele kampsuneid, siis nüüd on orbiiti tõusnud tema vasall ja mõttekaaslane, proua brown inglismaalt. nimelt koob see naine veste ja mütsikesi, sihtrühmaks külmetavad hurdad.

see hurtadele spetsialiseerumine on temast muidugi õudselt kena, sest iga väike lapski mõistab, et sellistele kulub villane kuub hädasti ära. hollandi tuul pühiks keskmise hurda kohe puu otsa! võib-olla sellepärast ongi amsterdamis nii palju lühikeste jalgadega vorsti moodi koeri - püsivad kenasti maa peal ega lenda kogemata rihmata kanalisse.

aga ega siis polegi muud, kui aplaus proua brownile! ja ega ma pole üksi. hurdad kanadast, siberist ja põhja-soomest plaksutavad raudselt veel kõvemini!

ausalt öeldes poleks mul midagi selle vastu, et proualt endalegi üks villane müts tellida. näiteks see punane... siis jääb kõrvadele kasvamisruumi ka. mul on nimelt üks fond, kuhu kogun teravate haldjakõrvade jaoks nutsu.

ps. kui siin on keegi, kes mäletab mary poppinsi raamatust koer andrew'd, kes ei tahtnud kanda ilusat sooja keebikest, siis ärge arvake, et kõik koerad on sellised. iga aus hurt unistab pehmest ja soojast mütsist! esmaspäeviti võiks see veel isetäituda kuumade vorstikestega, aga las see jääda. liiga ahneks ei tasu ka minna.

elagu proua brown!

Kommentaare ei ole: