2. mai 2019

sabad inimestele!

inimesed, juhtunud on midagi täiesti erakordset! sel ajal, kui mina, hambad laiali, kotil lesisin ja iiriseid sõin, on keegi andekas leidur lõpuks inimestele sabad leiutanud! nägin seda oma silmaga televiisoris, kus tüübid jalutasid mööda toidupoodi, sabad taga. kadekadekade!

peale saadet läksin muidugi otsekohe internetti ja
uurisin välja, kust saba hankida. olge lahked, https://thetailcompany.com - üks ilusam kui teine!

kujutage ise ette: istute kohvikus, kõlgutate jalga üle põlve, tooliserval lebab viisakalt siidine saba. siis astub kohvikusse lemmikinimene ja sul pole tarvis teha muud, kui lehvitada. aga mitte kätt. saba!

nüüd skrollin juba mitu tundi sabasid ja juurdlen, kas alustada rebasest või valida midagi kasside osakonnast. mu esimene eelistus, leemuri saba, millega pea alaspidi puu otsas rippuda ja teisi leemureid patsutada, polnud veel saadaval, aga küll seegi tuleb. leidurid töötavad öösel ja päeval.

sabad kõigile! 

2 kommentaari:

Edith ütles ...

Selle revolutsiooni kiidan mina heaks. Huvitav kuidas lennujaamas peaks sabaga toimetama. Kas saab sellega detektorist läbi või tuleb eradli kandikule asetada.

Kairi Look ütles ...

Parem oleks, et mingit kandikubisnesit ei toimu. Tänutäheks sõbraliku kohtlemise eest võiks neile valvuritele seal detektorite juures lehvitada (teadagi mida).