12. august 2010

põhjatu koer ja pungamees!

ma kohtun alatasa linna peal laiskade loomadega, kes oma inimfamiili rattaga sõitma on viinud. see, et nad siin rattakorvides kruiisivad, pole mingi eriline uudis (kavalaid loomi ikka leidub!), aga täna nägin ma jumalast uut eluka-logistikat!

nimelt kohtusin eile hommikul papiga, kel reisis pungadega ehitud rattakorvis HIIGELKOER! objekt lesis pehmes flanelltekis ja puuris läikivate nuhisilmadega mu viineripirukat, mida ma parajasti nigu natukse hommikusöögiks näksisin.

lehvitasin rõõmsasti koerale ja tegin juba plaani, kuidas meist saavad sõbrad.

feil! koer sättis end strateegilise saia vaatevälja ning asus mind silmaauku jõllitades ülbelt keelt limpsama. sain kohe aru, et mu einet ähvardab OHT! ega eriti kahtlust, ei olnud et koer saia juba ammu oma kõhtu ära oli plaaninud ja nüüd salaja mõnd võigast trikki punus. pungamees ei näinud üldse, kuidas ta ahne loom mind zhantazeeris!

järgmise foori taga oligi konets filma! koer trummeldas vilunult sabaga vastu korvipõhja ja teostas kiire ning tõhusa hüpnoosi! vaatasin taltunult, kuidas pirukas nigu välk ta põhjatusse peensoolde kadus. pungamees ei näinud üldse, mis ta häbitu koer muga tegi, ja õngitses taskust viineri eest vastutasuks kaks plekilist ploomi. kusjuures see polnd üldse mingi vilets diil, aga no ega mul sobind ka ju õnnest hulluda, kui mingi ahne loom sind käigu pealt hüpnoka alla paneb ja pead hõrgu saia asemel võõra vanamehe jääke närima!

tööle jõudes tegin siiski ploomidele lõpu peale ja kaevasin kivid kolleegi aaloepotti. järgmine aasta saab slivovitzi!

word of the day: saucijzen broodje - viineripirukas

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

lol, sul on loomadega küll mingi erisuhe seal amsterdamis!

Kairi Look ütles ...

Jah, liikusin vahelduseks kasside temaatikalt teiste loomade elu uurima. Eelmine nadalavahetus ma kohtusin ka yhe siiliga, mis pani ka motted liikuma :)

ingel ütles ...

Kuule, meie pere siili ikka nägid? Või noh, neid oli lausa 5. Igal hommikul oli laiskade kasside poolt söömata jäänud staff nahka pistetud ja kandikule jäetud mälestuseks hulganisti väikest siilikakki.

Kairi Look ütles ...

jaa, angelika! mul t2rkas kohe lootus, et kuskilt ikkagi akki saab ykskord siile. hakake paljundama! ja arge karolini ligi laske, kuulsin konfidentsiaalsetest allikatest, et tal on plaan koik siilide hakkliha indrekule s88ta. ohtlik! :D