5. aprill 2011

evelin ilves ja rästikud

lugesin ükspäev lehest, et eestil käis külas poola president ja võttis naise ka kaasa. ja kuigi presidentide toimetuste osas valitses meedias uudisepõud, siis daamide tegemised olid ootamatult detailselt kaetud. näiteks teavitati kõikjal, kuidas evelin ilves presidendiprouale  leiva, põlle ja rätiku kinkis. ja kuna kell oli alles vähe, siis ma lugesin algul, et poola memm sai omale rästiku!

kusjuures tegelikult võikski ju külalistele usse kinkida! ma olen kindel, et kõigil valitsevatel  vahmiilidel on kapid igasugu rahvuslikku joga täis. no saate ju aru, et isegi rikka presidendi sahver (mis on suur) saab ükspäev puulusikaid, lippe ja õllekappe täis?

sellistele inimestele kulukski ära hoopis üks korralik uss! rästik teeb vähemalt klouni ja liigutab ja võibolla vahel teeks ka hääli? lisaks võtab aus uss raudselt vähem ruumi kui mingi leib või rätik. lõpetuseks, uss sööb vähe ja on odav pidada.

eesti saaks ka kindlasti kõvasti kuulsamaks, kui president külalistele usse tooks! nad võiks olla sellised viisakad, väärika sametise lehviga ja korralikult kammitud. ja keegi ei köhiks, sest kingitud ussile suhu ei vaadata!

noh, mis arvate?

word of the day: madu - slang

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Siis võiks juba koerasitta kinkida. Seda on ka igal pool kuidagi palju.

Kairi Look ütles ...

junnid on huvitavad ainult kivirähu raamatutes. ega tarnimise lihtsus pole ainus element, mida siin kaaluda.

samas, üleliigse kraami edasikinkimine on muidugi igipõline tava. nii et ajaloolist järjepidavust silmas pidades....

ingel ütles ...

Idee täitsa hea. Pakud välja?

Kairi Look ütles ...

presidendibüroo on seda mu ruuteri alusel juba lugenud, nii et ootan huviga järgmist riigivisiiti. lõpp põlledele!