9. august 2011

kes reisib šotimaale?

šotlased on turistide hirmutamiseks hiljuti uue plaani haudunud. igav järves luurav koll on ajalugu! seda rääkis mulle hea sõber, kel hiljuti šotimaa nõmmedele asja oli.

kõik oli nagu heas inglise filmis - tuul ulus, teeäärses kanarbikus luurasid malbed neitsid ja ilmselt ka colin firth valgel hobusel. neid polnud muidugi parajasti näha, sest sadas hullumööda (kes räägivad, et on briti saartel päikest võtnud? need inimesed on valetajad!).

idüllid ei kesta teadagi igavesti. umbes nagu jeesuslapsukese tulemine, ilmus piimjast vihmast teele järsku hiiglaslik roosa lammas! sõber arvas esialgu, et ta kapotile on maandunud mõni kosmosest saabunud saadik. tegu polnud siiski maavälise objektiga - läbi esiklaasi jõllitas teda ülbel pilgul ehtne šoti lammas! teised roosad kodanikud pikutasid teeveeres ja liigutasid tülpinult kõrvu. pealik koputas sõraga vastu akent ja viiples lambakeeles, et TUTKIT BRAT! VORSTI ON?

inimesed, see ei ole nali! neist lammastest kirjutati isegi lehes! värvimine on nimelt tõhus bandiidivastane abinõu. kui muidu paneb ikka mõni loll, lammas seljas, üle põllu ajama, siis roosa villase pommiga eriti kaugele ei kappa. proovida ära peita? johhaidii.

lehes mainitud oranze lambaid ei näpiks ma mingi hinna eest. see on selge märk, et tegu on mõne hollandi emigrandi varaga, kes lambad kodumaa auks ära on tooninud. ainult helde jumal ise jaksab päästa varast, kelle see hull kätte saab. suure tõenäosusega treib vaene mees hollandlase kuuris aastaid kuusepuust uusi kalosse. söögiks: juust.

word of the day: lammetje - lambake

2 kommentaari:

Oke ütles ...

Jep täiesti roosad, ise nähtud, selle pärast Loch Nessie tõmbaski sealt vist jeehat. Roosad fluffyd gei-lambad ja vanakooli iidne monster ikka ühe pildi peale ei mahu.

Kairi Look ütles ...

ah, kollid ongi nagu so yesterday.