2. november 2011

ärimaailma räpased mängud


kohtusin tööasjus hiljuti kohutavalt alatu kassiga. ah et mismoodi? lihtne! niimoodi:

kutsusin nimelt ühe väljamaa teadlase ärikohtumise raames hommikust sööma. näljane mees oli kuulus kalifornia bakterikunn ja lubas mulle tasuta toidu eest põrutavaid batsilliuudiseid. mul polnud midagi selle vastu, et teadlast pisut sööta. nagunii keevitame ta mõtted varsti raamatuks ja müüme koopiad kalli raha eest maha. bukkisin linna parima laua.

hommikul väntasin nagu kord ja kohus bakterimehega kohtuma. onkel niheles juba näljaselt lauas ja lutsis lusikat. minule mõeldud toolil istus keegi kass ja tegi väga usalduslikku nägu.

ilmselgelt oli tegu eksitusega. tuletasin ülbele elukale meelde, et olen kohale jõudnud ja ta võib lahkuda, kuid volask isegi ei liigutanud. kass pani kivinäo ette ja juuris end varbaküüntega toolipõhja. täitsa ennekuulmatu lugu!

restoranil ei jäänud üle muud, kui mulle lisatool tuua ja salakuulaja eemale nihutada. rõõmustasin kahjuks enneaegselt. tarvitses mul vaid korraks vetsus käia, kui alatu elukas oli tagasi. seekord eriti ülbel moel - otse batsillimehe süles.

andsin alla. alatu kass ei tundnud absoluutselt ausa mängu reegleid ja mängis lolli, nii mis tolmas! teatasin elukale karmilt, mis ma ta räpastest tegudest arvan ja marssisin uksest välja. õhus kajas ülbe kiusupunninaer.

ma ei imestaks, kui see polnud üldse mõni tavaline loom, vaid vanasse kassinahka reinkarneerunud  konkurent, kes samuti bakteriraamatule jaole sai. väga vastik lugu, kuid parata pole midagi.

kassi needsin muidugi ära. soolenugilised on juba teel.

word of the day: uitgever - kirjastaja

6 kommentaari:

Liis ütles ...

Ot aga kuidas teadlase süles olev kass sind segas? Sinna sa ju ometi istuda ei tahtnud?
Ja noh, kui ka segas, siis linna parimas söögikohas oleks pidanud lisaks asendustoolile ju ometi ka asendusteadlast pakkuda olema. Ja kui ei olnud, siis see on tõesti ennekuulmatu!

PS! Soolenugilised on hea idee, hakkan neid samuti edaspidi aktiivselt kasutama järjekordades trügijate ja linnaliikluses vahelelõikajate vastu. Tallinna haiglate sisehaiguste osakonnad, ahoi, pange kanderaamid valmis!

Kairi Look ütles ...

ma arvan, et selle probleemiga oleks tulnud tegeleda ikkagi rohujuuretasandilt, s.t. eemaldada salakuulaja-kass.

ja kui algab soolenugiliste epideemia, siis tean, millise siili poole vaadata :D

Liis ütles ...

Ei-ei-ei, (lääne)maailmas valitsevaks suunaks on ikkagi sümptomaatiline ravi e pidev tulekahjukustutus, põhjuste kõrvaldamise jutu peale teevad kõik vaid suuri silmi, ära nüüd hakka siin vastuvoolu sumama. Go with the flow.

Kairi Look ütles ...

have some mercy! arstid tahavad ka ju kassidega seal restoranides süüa :)

P. ütles ...

Veame kihla, et see oli Ilseni kass, tal on ammusest ajast teada-tuntud komme teiste inimeste saladusi välja nuhkida!

Kairi Look ütles ...

eee... kesasi on Ilsen? tema kassi ma vist ka ei tunne :(