22. august 2013

maailma parim amet

kas teile räägiti vanasti ka õudusjutte koertest, kes armastavad jalutada hommikul kell viis ja jätta diivanipadjale junne? mul jäi seetõttu võtmata umbes üks koer kuus. aktiivsel koeralembusajal jäin niiviisi ilma tervelt kuuekümnest kutsikast!

amsterdami vanemad on laste vastu leebemad. parkides on pühapäeviti kombekaid koeri nagu muda. mõned on isegi ülikondades! lemmikute arvukusest annab märku ka tänavateviisi pabulaid, millest on raske mööda vaadata isegi pimedal kodanikul. no ikka kõik kohad on junne täis!

leebete vanemate tõttu on siin kange nõudlus koerajalutajate vastu. eelmisel nädalal pargis varitsesin ühte niikaua, kuni saimegi kogemata tuttavaks. kas pole mitte suurepärane amet? füüsiliselt aktiivne ja vaheldusrikas, sisaldab rohelises keskkonnas tsillimist ja koerte patsutamist. õhtud ja pärastlõunad on vabad, keegi ei käpi su kohvikruusi ega näppa pastakaid. ma vahetaksin iga kell nii mõnegi kolleegi lõbusa näksiva koera vastu.

tuttav koerajalutaja on muide muul ajal muusik. viimane kord mängis ta näiteks vilepilli. küll see oli tore! istusime pargimurul ja kaheksa koera tantsisklesid lõbusasti ümber teki. pärast sõime vorste.

jumal tänatud, et amsterdami lapsed laisad on. nii saavad ka koerad vähemalt hommikusel ajal natuke rahu ja tantsida.

word of the day: puppie - kutsikas

5 kommentaari:

digibokse ütles ...

Tõesti maailma parim amet!

Kairi Look ütles ...

jaa! eriti sooja ja paikesepaistelise ilmaga.

oja ütles ...

Huvitav, kumb parem amet on, kas SEE või lasteaiakasvataja:D?

Kairi Look ütles ...

no oleneb, kas sulle meeldib liigutavatel objektidel kingapaelu siduda. kui jaa, siis lasteaed raudselt võidab.

sarnaseid asju on muidugi ka. mõlemale sihtgrupile no õudselt näiteks meeldivad viinerid! :)

Mike ütles ...

Good times ;)