7. august 2013

punaste pükste passioon

kui eesti meest tuleb punaste pükste kandmiseks kõigepealt natuke kägistada, siis hollandis pole uimastavaid meetmeid vaja. punapükslased on leidnud oma asumaa ja otsa ei paista kusagilt. inimesed, nad on kõikjal!

esialgu arvasin, et küllap toimus mõnes poes odav lõpumüük ja viie paari punaste pükste peale sai näiteks tasuta õnge. oh mind! see kõik oli asjatundmatute turistisilmade rumal järeldus. keskealisele, heal järjel ja kergelt kiilanevale hollandlasele lihtsalt kohutavalt meeldivad punased püksid ja neid saab ainult kallist kaubamajast. reklaamiraha ei kulu rätsepatel no absoluutselt!

tegu pole kusjuures üldsegi põhjamaades populaarse veinipunase koloriidiga, mida aeg-ajalt ka konservatiivse elemendi jalas ette tuleb. mcdonaldsi klounipunast teate? vene aja inimestele võib meenutada mõndagi ka lipupunane värv.

kostüümi juurde käib klassikaliselt ka polosärk, õlgadel kantav värviline bleiser ja sokkideta purjekingad. harilik leviala: golfirajad, purjekeskused ja oksjonisaalid. armastab koguda iidset ja kallist sodi, vanu autosid ning lacoste'i krokodille. elutoa televiisor on peidetud kappi, sest selles majas loetakse ainult raamatuid. tammepaneelidega kabinetis isegi et kirjutatakse neid vahel. parkeri sulepeaga!

kõik riidetootjad, kes tahaksid väikse vaevaga väga rikkaks meheks saada ja on omal maal nurjunud, võiksid kolida põhja-hollandisse pükse treima. kaua ei lähe!

word of the day: broek - püksid

5 kommentaari:

Piirded ütles ...

Punased püksid on ikka päris koledad mu arust, nii meeste kui naiste jalas.

Kairi Look ütles ...

?leneb vist sellest ka, kes pükste sees on? no need on näiteks täitsa lahedad ju? mhmh?
http://lookbook.nu/look/1084513-Red-as-Roses

aga meestega on üldiselt jah keerulisem.

Andre ütles ...

Meestega on väga lihtne:
http://goo.gl/pzCqBL

Andre ütles ...

Haha, hea feil, eelmine ütleb "no results found" :D

Aga see ei ütle:
http://goo.gl/LE3w66

Kairi Look ütles ...

Aitäh Andre! Ma loodan, et su lahedate punaste pükste link levib nüüd ka vähem stiilitundliku kontingendi seas :) Pean vist oma sõnu sööma hakkama, sest siin on tõesti ju jumalast ägedaid!