23. jaanuar 2012

tere tulemast tallinna!

ühel vihmasel sügisõhtul lendasid puulehed lõunasse ja amsterdami peakorter otsustas vahelduseks põhjamaale kolida. täna puhus hollandi tuul kohale ka meid. isegi 87 kilo raamatuid, riideid ja komme lendasid eestisse nagu mihklid!

avaldan teile kohe ühe erutava avastuse. inimesed, lennujaama võib saabuda vabalt pool tundi enne reisi algust! meil juhtus täna nii ja keegi isegi ei köhinud. ka tollimeestel polnud kiiret, kui nad käsipagasist taparelvi tuvastades lõbusasti aega viitsid ja küüneviili siiski lendama lubasid. milleks tormelda! jõudsin väravasse sõudes väikevennale ka purgi marmelaadi kaasa haarata (see maitseb talle nimelt väga).  imestasin poesabas küll korraks, et mu muidu stoiliselt rahulik peika pisut närviliselt uksel vibeleb, kuid ei teinud sellest numbrit. mehi tuleb juba kord treenida ootama, kui preilid shoppavad. 

alles lennukis kuulsin, et sel ajal, kui mina poes parimaid marmelaade varitsesin, hõikusid schipoli memmed meid otsides murelikult ruuporisse. a kust mina pidin seda teadma? riiulite vahel oli kuulda vaid mahedat lennujaamamussi ja ka peika ei viibelnud uksel kuigi ägedalt.

siinkohal vabandan kõigi estonian airi reisijate ees, kes täna meie tõttu tallinnasse pisut hiljaks jäid. südamlikud tervitused lähevad ka lõbusale narkokoerale, kelle patsutamiseks mike lennujaamas muretult aega võttis ja talle oma seljakotti lahkelt nuusutada pakkus. 

koer, kui sa seda loed, siis 'tere koer! tsau mis teed?' hõikas sulle täna üks rõõmsameelne hollandlane, kel on plaanis sõbruneda lähiajal paljude toredate eestlastega. sina olid esimene!

word of the day: douane - toll

2 kommentaari:

ingel ütles ...

Tere (taas)tulemast!:)

Kairi Look ütles ...

Aitäh ja varstiste kohtumisteni! Kas teil kitsed juba katustele käivad? :)