25. veebruar 2012

saunasõltuvus ja mis sellega teha

tulime vahelduseks soome. elu on hea! päevad koosnevad suusast, saunast ja šokolaadist. mõnedel tuleb mäelt vahel ka suuskadeta alla veereda, kuid sellest pole midagi. pealegi saab all baaris vorsti ja viinakakaod! lisaks oleme me sellised mitmekülgsed - sel ajal, kui ühed baaris jalga puhkavad, veristavad teised mäe otsas väikelapsi. ega me siis meelega. põrkumisi ikka juhtub!

häid asju on veel. koduõues on meil näiteks tünn, kus saab istuda ja kuuski vaadata. viimasel ajal on saunatünn pidevalt ülemeelikuid kodanikke täis. mul on ainult üks mure! olen nimelt pisut ärevil, et peika tünnist välja õngitsemiseks ja tallinnasse transportimiseks läheb vaja õudselt palju tööriistu. no näpitsaid ja kange kulub raudselt! häda korral võib vabalt olla kasu ka kirvest. sõjaplaan A on nimelt järgmine: kirvega raiume tünni ja võibolla isegi et voolikusse augu. kõik vesi voolab välja! meie kalkulatsioonide alusel peaks paljal kodanikul tünnis peagi kõhe ja kuiv hakkama. siis teatamegi mike'le, et järgmist sooja vanni saab tallinnas. no kas me pole nupumehed?!

plaan B on see, et meid on siin palju! targemad räägivad, et isegi vastupunnivate peikade saunast ja tünnist eemaldamine ei tohiks võtta väga kaua. no jumalast paljudel on kogemusi! viimase häda korral toome ta ära koos tünniga. tühja augu täidame kuuseokstega. easy!

word of the day: verslaving - sõltuvus

1 kommentaar:

Mann ütles ...

Tundub, et olete siiski turvaliselt ja tünnita koju saanud!