18. märts 2012

nipid liiklemiseks tallinnas

täheldasin hiljaaegu, et aastatepikkune liiklemine amsterdami jalgratastel on halvanud mu sõiduoskused. asi on tõsine, sest kohtun igapäevaselt kümnete kodanikega, kes mulle foori taga silmi pungitades lõustu teevad. esialgu lehvitasin muudkui rõõmsasti vastu, sest pole iial kindel, kel võib olla tagaistmel näiteks sünnitavaid naisi. vallalised kiirustavad ehk jälle leegitsevat kööki kustutama või kohtumisele pruudiga?

peale kuut empiirilist nädalat hakkab mu optimism  paraku murenema. jõllitajatel pole otsa ega äärt! ükspäev põrnitsesid mind tagaistmelt isegi kaks paari kurje lapsesilmi! närisin huult ja ulgusin hirmust.

täna hommikul haarasin neil kõigil sarvist ja leiutasin kiusajate vastu rohu. edaspidi võib mind autoroolis näha üksnes jänesemaskis! katsugu veel keegi lõustu tehes jänest irriteerida. sõuan tasakesi, mask peas, mööda linna ja viibutan kiusajatele tüünelt kõrvu! ette tuleb vaadata vaid lihavõtete ajal, sest shokolaadimune pommivate lastega nalja ei ole.

võibolla olen siis hoopis mõni uss. selline sirgjooneline, aga sõbralik.

word of the day: verkeer - liiklus

4 kommentaari:

tibutriin ütles ...

Ma sõitsin täna bussis kõrvuti ühe viieaastasega, kes rääkis, et tahaks rebasemaski, et kõiki hirmutada :)

Kairi Look ütles ...

maskidel on jah mitmeid väljundeid :) tõhus toode kogu perekonnale! muidu sellise aruka lapse votaks kyll.

KR ütles ...

sa ole igaks juhuks ettevaatlik.mõni võib su jänesemaskist valesti aru saada:)
Alles siin oli meedias lugus sellest, kui väiksemategi pattude eest on kere peale antud ( mitet et ma Sulle halba sooviks, eks:))...

Kairi ütles ...

hmm, kes said kere peale? ma pole midagi kuulnud..