4. juuli 2012

pulmahooaeg avanes

kuna on suvi, juhtub asju! mitmed neist asjust on seotud sellega, et võetakse mehi ja naisi ja siis saab pidu. no näiteks eelmisel nädalavahetusel juhtuski amsterdamis täpselt niimoodi - sõber thijs võttis omale ühe hollandi naise! õnneks on hollandi naine ka meie sõber. kõik oli aus: esialgu oldi hardad ja lõpus pummeldati nagu loomad. enamik kodanikke riietus õhtu vältel tantsumaikadesse (no oli kord selline pidu). sai kooki ja liha.

eesti pulmas ollakse vist tavaliselt siuksed vaguramad, aga päris kindel ei saa olla. näiteks järgmisel nädalal võtab omale mehe üks mu väga suur sõber, kes oli eelmises elus üks kass. no seal pulmas saab raudselt tsirkust! kindlasti pakutakse ka kõvasti kvaliteetset vorsti ja vahukoort. ma ei imestaks, kui pulmaisa nimi on Artur, kes oli eelmises elus teadagi kes. uuh, põnev!

ebavagura eesti pulma pidamine võib vabalt käia veel niimoodi. need sõbrad võtsid end üksteisele juba jube ammu ja on ikka muudkui rõõmsad. mike mäletab toonast pidu erakordse kirkusega veel seetõttu, et kohtus peopaigas esmakordselt eesti saartel hästituntud rästasuuruste sääskedega.

uued pulmasääsevaatlused juba järgmisel laupäeval.

word of the day: ik houd van jou! - ma armastan sind!

2 kommentaari:

Maris ütles ...

Mina olen küll osalenud mitmes Eesti pulmas, mis olid vagurast peost valgusaastate kaugusel.

Kairi ütles ...

ma arvan ka, et hea peo korral tekib kõigil tuju pisut hullu panna :)