4. oktoober 2012

unistus elust koina

keegi koll on jälle sügise käivitanud. kui mullu lesisin ma oktoobri algul 28-kraadiga amsterdami kanali ääres, siis tänavu tallinnas sellist lõbu pole. mingit bikiinides pikutamist ei toimu! selle asemel liigun kummikutes ja unistan soojast ning päikeselisest elust nagu mingi troopiline tõuk.

ilmselgelt külmast inspireeritult nägin ma täna ka oraakellikku unenägu. kes ütles, et universum ei räägi eestlastega?

nimelt olin ma unenäos üks koi. elasin kellegi villases kampsunis sooja ja seikluslikku elu ning mul ei tulnud pähegi end liigutada, hullem veel - minna õue või külla kellegi külmade radiaatoridega majja. näkitsesin õdusasti varrukaserva ning unistasin kuumast ja tuuletust suvest. taibuka koi kombel ei tulnud mulle pähe ka ühtki arulagedat mõtet minna suusatama, jääauku või lumelinna. mässisin end sügavamale villakiudu ja lasin õdusas hämaruses silma looja. see on ju päris erakordne, sest nagu näete, magasin  ma magades! ärkamine oli äärmiselt ebameeldiv.

unenägu ei kaotanud oma mõju isegi päeva peale. tegin kogu hommiku soojas kohvikus tööd, jõin meega teed ja uurisin väga tähelepanelikult möödujate kampsuneid.

mõte liikus ainult ühes suunas. oleks ma koi, teeks sinna kampsunisse kohe pesa!

ma ei teagi, mis nüüd teha. kellelgi kafka "metamorfoosi" on laenata? äkki saaks sealt mõne tõhusa vihje. eriti rõske talve puhuks on mul muidugi plaan b ka: lööktööliseks radiaatoritehasesse.

word of the day: mot - koi

4 kommentaari:

Liis ütles ...

Tegelikult sulle ikkagi talv meeldib. Tunnista üles.

Kairi ütles ...

ei tea... vÕibolla ainult jõuluajal - hõõgveini ja piparkookide kõrvale. nämm.

Ando ütles ...

magamise ajal magamisega meenub siuke film nagu inception... tõsine tükk ajugümnastikat :D soovitan

Kairi ütles ...

juba nähtud :) palun uusi soovitusi!