8. november 2012

tere! kommi on?

olen parajasti ühel usa konverentsil uusi raamatuautoreid otsimas. kui euroopas jagatakse osavõtjatele pastakaid ja mälupulki, siis ameerikas on võtmesõnaks KOMMID - ja lõks toimib. selle asemel, et täiskasvanu kombel kolleegidega asju arutada, kappas enamik teadlasi põlevil silmil mööda näituseala, põsed shoksi täis. tarvitses vaid keegi oma väljapanekule kommikausi tõsta, kui juba sirutus igast ilmakaarest arvukalt ahneid käpakesi. aga need ei olnud süütud lapsekäed, vaid karvased teadlasesõrmed! edasi läks asi ainult halvemaks, sest peagi sain jälile sellele, et nad on kõik ka veel silmakirjalikud kollid. põhjuseid on kaks:

1) kõnealused teadlased on rahvatervisemehed! nimelt käivad nad iga päev tööl mõtlemas, kuidas inimeste ette õõvastavaid  suhkru- ja rasvavastaseid reklaame sokutada. just nemad kaevandavad patoloogia- raamatute sügavustest õudseid pilte mädanevatest hammastest ja ebaatraktiivsetet paksukestest. ja siis lastakse teadlane rihma otsast lahti rahvusvahelisele konverentsile meditsiini arendama ja mida ta seal teeb? ÕUD!

2) enamik krabajaid teatas noosi taskusse toppides meelalt, et nad viivad kommid koju lastele, ise samal ajal väga tähelepanelikult pakikesi uurides. näiteks oli kohal üks terviseinstituut M&M-idega, kellele kogu aeg valetati, et kommid lähevad koju. VALEKOTID! ma varitsesin neid ja nägin küll, mis nad tegid. nii kui ahne teadlane nurga taha kadus, läks lahti mõõdutundetu järamine! on ju ilmselge, et kodus ei hingatud lastele sõnagi ja kästi neid kullipilgul jõllitades igaõhtuse taldrikutäie keeduspinatiga juba ühele poole saada. seejärel siirdus teadlane ilmselt kabinetti ja nosis salaja ära ka viimased kommijäägid.

sellised valevorstid tuleks ju panna puuri ja kohe? seinad peaks kaeblemise summutamiseks muidugi  korralikult ära isoleerima. koogivastastest plakatitest saaks kena tapeedi!

word of the day: suiker - suhkur

Kommentaare ei ole: