22. veebruar 2013

moodne talv ja coolid mehed


enne kui tänavune tuumatalv lõplikult otsad annab, tutvustan teile geniaalset kostüümi laisaks ja õdusaks eluks kõledapoolses eesti vabariigis. nimelt leidsin internetist skafandri, mis katab  külmetava meeskodaniku pehme ja mõnusa kookoniga ning on märkamatuks hangede vahel luuramiseks ka sobivalt kevadise lume karva.

rääkisin kombinesioonist õhinal paarile sõbrannale, sest neilgi on kodus külmakartvaid välismaa peikasid, kes kuidagi karastuda ei taha. kõik läksid kohemaid äksi täis! lõpuks ometi saab vaevarikka karastamise asemel peika lihtsalt korralikult riidesse panna ja talvisel virinal on lõpp!

et skafandrites peikasid linna peal ei narritaks, soovitasime neil luua Külmetavate Peikade Ühingu, mille raames kookonites meesterahvad mõnusasti baaris või  välikohvikus viskit juua saaksid. mingit köhimist ja viginat ei toimuks. kõik oleksid päikeselised ja malbed.

kuna meestele meeldib adrenaliin, võiks ühinguelu elavdamiseks korraldada ka pisikese võistluse. nimelt mõõdaksime kevadel peikade endorfiinitaset ja kõige õnnelikum talve seljatanud peika saaks auhinna! üks sõbranna avaldas küll kahtlust, et mis kui kevadeks võitjaid polegi, kuid ma ei alahindaks mehi. näidake mulle peikat, kes poleks nõus tundidekaupa sokkis hanges passima, et saaks ainult midagi võita! pole mingit kahtlust, et sellisel asjal oleks kõvasti lööki.

auhinnaks loosiksime välja välitermomeetri ja pudeli korralikku konjakit.

word of the day: koud - külm

5 kommentaari:

Kairi ütles ...

Muide, kui keegi teab, kus see kootud skafander internetis rippus, siis palun linkige.

Ando ütles ...

midagi maskuliinsemat

http://www.obviouswinner.com/obvwin/2012/12/10/looks-itchy-the-full-body-sweater-is-body-armor-for-the-bitt.html

Kairi Look ütles ...

jaa, seda ma mõtlesingi! aitäh, kohe panen üles :)

Anonüümne ütles ...

Kust saaks küll mustri???

Kairi ütles ...

vot seda ma ei tea :) aga võib ju olla loominguline ja uurida, kas näiteks rebastega skafander meeldiks? :)