30. mai 2013

eesti politsei uued sõbrad

politseimaja alla kolisid rebased! delfi ajakirjanik arvab naiivselt, et rebased tegid sinna pesa niisama, nalja pärast, samas kui tähelepanelikule lugejale on kohe selge, et asi ei või olla ometi nõnda labane. asjasse on siiski segatud rebased.

vaadake, pesa tehti rebastele omaselt täpselt lubadetalituse alla. see pole mõistagi pime kokkusattumus, vaid kaval ja kaalutletud plaan. hoidke silmad lahti - varsti on terve linn täis juhilubadega rebaseid, kes teile foori taga oodates kelmikalt silma pilgutavad, ise tasakesi tagakäpaga gaasipedaali äsades. roheline tuli - ja rebane on läinud! vrõn-vrõnnnnnnnnnnnnnn!

kaua ei tohiks enam minna. pesa on valmis ja vertikaalne tunnel politseimaja blanketikappi ilmselt juba töös. varsti liiklevad lubadega rebased kõigil eesti teedel.

oo, ma ei jaksa ausalt öeldes üldse oodata! hariliku liiklusfauna kõrval, kes igapäevaselt eesti teedel toimetab, on rebased ilmselgelt paremate kommetega. ah et te ei usu? räägime uuesti päeval, kui selline sõiduk teist tallinna-tartu maanteel mööda vihiseb, kõrval-ja tagaiste triiki nummisid rebasepoegi täis. (kõik naeratavad ja lehvitavad viisakalt).

kui auto suundub Loo külla harjumaal, tasuks rebaste teele muidugi pisemat sorti puu langetada ja kähku selveri lihaosakonda kapata. ah et mis seal Loo külas on?

tallegg. te olge jaanipäevaks liha varumisega tänavu parem eriti kiired. rebased on teel!

word of the day: autorijbewijs - juhiluba

6 kommentaari:

Mike ütles ...

I'm sure they will also get rid of all the licences to kill foxes - rather change it to chickens or probably even humans..

Kairi Look ütles ...

foxes would never support eliminating anybody (eating some of them is a totally different matter). while banning fox hunting is highly probable :) go foxes!

Britt ütles ...

Teatavasti on rebaste valduses nii rahvusvaheline filmitööstus, Fox Life kui ka mõni populaarne rõivabränd. seega on tegu kindlasti väga mastaapsete kavatsustega, mida armsa rebasenäo taha peidetakse ja seni kuni kogu tähelepanu pesale koondub, on Tallegg juba hopsti rebaste omandis!

Kairi Look ütles ...

Oeh, sellele ma ei mõelnudki... Lisaks ka internetitööstus Firefox ;) Aga millisesse populaarsesse rõivabrändi rebased segatud on?

Britt ütles ...

Spordiriided ja trussaarid on vist rebastele südamelähedased.:) Hakkasin juba ise ka kahtlema, aga on ikka õnneks olemas. http://www.foxhead.com/

Kairi Look ütles ...

ahhaa! tõesti osavalt filtreerutud...