29. mai 2013

marko reikop tõttab appi

eilses ringvaates sai jälle põrutavaid leiduri-uudiseid. nimelt tutvustas marko reikop kuivkülmutatud maasikaid, mida tehakse siinsamas lääne-virumaal ja mida söövad  pirtsutamata isegi NASA kosmonaudid! kavalad virumaalased on nimelt välja mõelnud, kuidas maasikatest niimoodi vesi välja imeda, et kõik vitamiinid jäävad alles! täiesti uskumatu lugu.

leidurite maasikad mõjusid markole nii lennukalt, et saate lõpus käis ta välja idee, mis on maasikatest veel sada korda parem (ja lahendaks hõlpsalt nii mõnegi näljahäda)!

asi on väga lihtne. tuleb minna metsa, püüda kinni mõned põdrad ja need siis keldris ära kuivatada. tulevik on muretu - võtate sahvrist põdra, viilutate ja sööte. pealegi jäävad kuivatatud asjad väiksemaks, nii et paarsadat kuiva põtra sahvris hoida on käkitegu! mõni pisem mahuks vast ka köögikappi küpsiste vahele.

lisaks on kapis varitsev kuiv põder erakordselt tõhus ehmatamismeetod. kujutage ise ette - pikutate pimedal sügisõhtul mõnusasti tugitoolis, kui kuulete, et õuel hiilib röövel ja otsib õõnsust, kust salalikult tuppa litsuda. muretsemiseks pole põhjust! pikutage edasi ja juhatage majja saabunud röövel sõbralikult köögikapi juurde (´seal on raha ja perekonna kuldehted!´). koll haarab pahaaimamata lingist ja...

THADAAA!

ma usun, et isegi eriti verejanuline röövel saab kreepsu, kui köögikapist põdra leiab! ja teil pole tarvis teha muud, kui kähisev  mahavarisenu õlale vinnata ja hoovi tagasi visata. easy!

üks kobe kuiv põder on naabrivalvest iga kell tõhusam. meeldiv, vaikne ja ohutu kaaslane. lisaks - söödav.

word of the day: technologie - tehnoloogia

Kommentaare ei ole: