1. juuli 2013

eesti kõige coolim lind


ei tea, ma olen äkki paranoiline, aga mulle näib küll, et eestis teeb keegi kaval kodanik agressiivset jäälinnu-propagandat! no kas teile ei tundu, et nad on kõikjal? alles see oli, kui keegi estonian airi lennukile jäälinnu nime soovitas. lennufirma läks lõksu ja vaadake, mis neist sai. ainult et jäälinnumehed ei visanud ka seepeale püssi põõsasse. inimesed, jäälind valiti just aasta linnuks!  mayday mayday!

(kes veel ei tea, miks jäälinnud ohtlikud on, võib nende õudsetest tegudest lugeda siit.)

ma ei tahaks kõlada dramaatiliselt, kuid selle jäälinnuasja osas tuleks ehk midagi ette võtta?! linde meil ju justkui jätkub, aga selle asemel, et austada vahelduseks näiteks lahedaid leevikesi, tuleb igast ilmakaarest ikka ainult jäälinde. on ju ilmselge,  et asi pole puhas. meie seas on keegi, kellel on jäälindudega diil. see inimene tuleb kiiresti kinni püüda!

äkki keegi teab midagi? samuti astuksin meelsasti mõnda jäälinde ignoreerivasse ühendusse. kus on leevikeste fännifoorum või käosõprade klubi? kuhu koonduvad kakkude huvilised? äkki oskab keegi nende keelt?

mul on muidugi plaan ka. alustuseks aerutan reedel vilsandile. sealsete linnuvaatlejate hulgas on kindlasti palju teraseid inimesi. äkki keegi teab midagi? lähen küsin nõu.

kui kellelgi on paati või aere, andke endast muudkui lahkesti teada! uue aasta linnu kandidaate oleks samuti hädasti tarvis. (jäälindu valida ei saa.)

word of the day: gewaar - oht

2 kommentaari:

tibutriin ütles ...

alles sai aasta linnuks ja juba esitab nõudmisi :)
http://ohtuleht.ee/532527

Kairi Look ütles ...

ohtlik märk! varsti käime kõik jäälindude kapriiside nööri mööda...

tänud silmiavava lingi eest :)