4. märts 2015

aarete saar, lisandiks kassid

lugesin just uudist saarest jaapanis, kus elab iga inimese kohta KUUS kassi. kas te kujutate sellist asja üldse ettegi? see koht on ju tõeline aarete saar! ma püüaksin otsekohe kuus kõige siidisemat kinni ja viiksin nad kõik enda juurde koju. hakkaks siis alles elu! see näeks välja selline:

esimese kassiga sööksime me iga päev koos hommikust. mina mandariine ja kass marmelaadi, juustu ja kakao teeksime pooleks. pühapäeviti võiks neelata võidu lihapalle.

teise kassiga käiksime me jalutuskäikudel. kassil oleks siidist roheline lehv ümber saba ja minul siidist roheline lehv peas. pärast maitseksime koos rosinakukleid, mida küpsetaks pärastlõunase uinaku eelseks snäkiks

kolmas kass, kes oleks lisaks teistele voorustele ka suurepärane hobipagar. heameelega meisterdaks ta ka kiluvõileibu, lõhesalatit ning loomulikult sidruni-grillitud krevetisalatit, aga ilma salati ja sidrunita.

neljas kass oleks suurepärane vestluskaaslane, pliiatsite teritaja ja raamatute ettelugeja.

viiendaga käiksime me koos basseini pommi hüppamas. pärast pikutaksime koos mullivannis ja loendaksiime treenijate basseiniringe. peale iga kahte kilomeetrit võiksid nad tulla mullivanni äärde kassi silitama. kaasas võiks olla karamelle.

ja kuues? kuues kass oleks niisama, varuks. juhuks, kui ülejäänud viis juhtuvad grippi jääma või on reisi peal või pahas tujus.

ja ega ma ei ole kade! kuldne kassikuusik võiks käia lõbustamas ka teisi... tellimusena näiteks pulmas või sünnipäeval.  ning loomulikult kassidefitsiidi raviks, mille sümptomid on üldiselt väga vastikud.

tasu võtaksime tagasihoidlikult karamellides. võtke ühendust!

2 kommentaari:

mercredi ütles ...

Kassikuusik võib küll üks huvitav ja kassirohke koht koht olla.:)

Kairi Look ütles ...

Absoluutselt! Loodetavasti leidub seal lisaks kassidele ka mustikaid ja seeni! :)