16. märts 2015

kasulikud nipid õhtulehes

lõpuks ometi on õhtuleht avaldanud uudise, mida ma rõõmuga loen. ei mingit talset või terroriste - hoopis viis põhjust iga päev silda visata!

minu meelest võiks iga endast lugupidav inimene päevas vähemalt ühe silla visata... põhjuse leiab alati. võib-olla novembris tundub korraks, et ühtki pole järel, aga see muutub ju kohe, kui jõulupeod algavad. ja praegusel aastaajal... johhaidii! kes ei taha sellise ilmaga silda visata, vaevleb ilmselgelt kevadväsimuses. samas need, kes tahaksid visata täna viis, homme kümme ja järgmisel kuul kolmsada kolmkümmend silda päevas, peaksid samuti olema ettevaatlikud - te võite olla nakatunud ohtlikku tõppe, mida selgitatakse täpsemalt siin filmis.

kevadväsimuse vastu aitab muidu jube hästi kohene aknapesu lõpetamine ja pikk Oravakeste kuur, vahepalaks pikutamine ja iirised. kuigi ma olen kuulnud ka inimestest, kes eelistavad näiteks kuuseokkaid või karulaugupestot... igatahes ärge imestage, kui oravakeste ja okaste mõjul tekib hiljemalt varaseks õhtupoolikuks õudne sügelus ega lähe ära enne, kui esimene sild on visatud. sealt edasi on juba käkitegu!

parim sillaviskehooaeg on alanud. pung on lahe! 

Kommentaare ei ole: