26. märts 2015

tööõnnetus krokodilliga

austraalias püüdis mees jõest krokodilli! krokodill oli lõhe küljes ja lõhe konksu küljes ja niimoodi ootamatult nad seal paadiserval kohtusidki. tõeline kalameeste two in one, et mitte öelda ropp õnn!

edasi läks muidugi kõik nagu tavaliselt. selle asemel, et rohelist külalist tervitada ja talle külakostiks võikusid ja termosekohvi pakkuda, käitus mees nagu tõeline inimene ja haaras kohe nutitelefoni. hea seegi, et tal selfie stick'i kaasas polnud - seda nähes oleks krokodill ilmselt kohe surnult vette varisenud. nüüd pidi ta üksnes paadiserval nälgides naeratama, et 300 miljonit instagrami kasutajat teda hiljem  laikida saaksid.

loodetavasti ei kaotanud krokodill sellega usku inimestesse ja tuleb teinekordki paadiservale veepealset elu uudistama. siis satub talle ehk ka viisakam kalamees. kujutage ise ette: kahekesi sõbralikult kõrvu, loksuv laine, krokodill tõmbaks lõõtsa. kalamees võiks vesta lugu, kuidas ta eile sestsamast jõest kolm parve loch nessi koletisi püüdis.

idüll!

2 kommentaari:

Liisu ütles ...

A Costa Rical tohterdas kalamees Chito haige krokodilli terveks ja viimane keeldus mehedt lahkumast. Nii nad elasid kahekesi koos kuni sirm nad lahutas...

Kairi Look ütles ...

Oh, see on ju täielik unistuste krokodill! Võtaks heameelega kohe endale ka.