25. aprill 2019

tasuta nõunikud tallinnas

kas kuskil on veel mõni minister, kes otsib endale nõunikku? kuna nendega võib kergesti libastuda (näide siit), pöörduge parem lasteaeda ja värvake nõunikud sealt. lugesin just intervjuud luha lasteaia asukatega ja sain ohtralt nippe, kuidas viisakalt valitseda.

näiteks on eksperdid märganud, kuidas poliitikud telekas omavahel vaidlevad, ja peavad sellist asja väga laiduväärseks. püüdke kätega siiski mitte rääkida, soovitavad nad. selle asemel võiks kokku leppida, et kui üks tahab üht ja teine teist, siis kordamööda. kui ikka on tüli majas, tuleb kutsuda kolmas sõber. tema tuleb ja aitab.

siis arvavad eksperdid, et tumedat värvi inimesed on täiesti okei, ja et kui kellelgi tuleb tunne, et tahaks veel tumedamat nahka, siis andku hagu, ka see on täiesti okei.

järgmisena soovitavad eksperdid kanda kaabude asemel tagurpidi nokamütse. kaabud sobivad ka - eksperdid teavad, need on kraega mütsid ja käivad pähe - aga tavaline müts või nokamüts on parem, sest kaabusid kannavad isikud, kelle nimi on 'isamaa poeg' ja kes võivad olla ohtlikud. naised, kes muretsevad soengu pärast, võivad käia ka mütsita või kanda seda äärmisel juhul soome reisil, kus on ilgelt külm.

räägiti veel ratastest ja tuli jutuks, et täna sai tuldud tõuksiga. eksperdid soovitavad seda ka teistele: rohkem tõukse, vähem rattaid!

arulageda lambi-küsimuse peale, palju on ruutjuur kaheksast, vastasid eksperdid delikaatselt:
misasi? reetur kaheksast? 

ja lõpetuseks, kui te endiselt kahtlete, kas lasteaiast ikka saab häid nõunikke - testküsimus terve mõistuse kontrollimiseks (ka intervjuust):
intervjueerija: kas oleks tarvis seadust, millega saaksid lapsed iga päev kilo kommi ?
nõunik 1: ei.
nõunik 2: ei.
nõunik 3: jaa.
nõunik 4: ei.

vot sellised eksperdid on laokil! palun värvake neid, suvi tuleb, neil on aega!


Kommentaare ei ole: