14. august 2013

hõljuva kassi juhtum

mul on siin amsterdamis üks hea tuttav, kes on kass. eile oli üsna põrutav päev, sest ma avastasin, et ta oskab lennata! see käis nii:

kass peatub majas, kus ma vahel kooke söön. ja pole mitte salalugu see, et kuigi ta on enamasti heatujuline, siis seekord oli kass jumalast morn. mulle sellised asjad üldse ei meeldi.

kuna ülbitsevaid elukaid ei  patsutata, siis läks kass õhtuks ikka jumalast kurjaks kätte ja ronis tigedalt aia otsa. me ei lasknud end segada, et mingi kass teiba otsas joriseb ja avasime muudkui uusi veinipudeleid. 

aga siis äkki oli kass kadunud! hiljem saime me muidugi aru, et tegelikult oli ta ainult üle kõrge tara kõrvalaeda lennanud. sel ajal kui meie nagu klounid aeda kammisime, sõi kass naabri põõsas arooniaid ja pani siniste hammastega õelat kassinaeru. 

kuna kõigil oli kassi sigatsemisest kopp ees, otsustasime põgenenud objekti tagasi tuua. varitsesime preilidega aia juures, mehed läksid kassi püüdma. arooniapõõsast leiti üksnes värske junn. objekt ise leiti peale ekstensiivseid otsinguid maja katuselt. no te öelge mulle, kuidas sai kass üle kõrge tara naabri aeda ja tagasi, samal ajal kui mitmed teravaid inimsilmad teda pingsalt piidlesid?

see kõik on tegelikult jumalast lihtne, saime me hiljem aru. see kass käib lihtsalt pühapäeviti lendamas! järgmine kord õpetame ta tallinnast komeedi komme tooma. selline sobiv amet hõljuvale kassile - saabki end nädalavahetustel tuulutada.

word of the day: vleugels - tiivad

2 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kass saab ju muudmoodi ka üle aia kui lennates. Aga kui ütled, et lendas, siis ju siis lendas :)

Kairi Look ütles ...

muidugi lendas. konsiilium ju otsustas :)