11. august 2011

külaline tulevikust

kui mitmeid tuttavaid väisavad matsid, kes söövad vorsti kapist ja jätavad kiled vaibale, siis mul on külalistega vedanud. üks sõber asus täna tagasiteele ja järgmine pakib juba tallinnas kotte. jõudsin küpsise- ja chipsipuru vaevalt diivani vahele prakku suruda.

sedapuhku on saabumas mu kõige coolim hõimlane, keda tuntakse kinnistes ringkondades ka väikevenna nime all. hambaid ja karvu on tal viimase kahekümne aastaga muidugi kõvasti juurde tulnud ja väikevenna tiitel devalveerunud, kuid vahel kiusu pärast ikka võib. õe- ja kiusuvabal ajal on ta muidu üks gert.

gertide saabumine on olnud läbi amsterdami ajaloo väga piduliku tähendusega. noosi ikka liigub, kuid seekord on sellega kaasa pandud elus vend ja me kõigi ootused on jube kõrgel. isegi peika liigutab õhtuti kõrvu ja loendab kannatlikult päevi, mil tallinna lennuk vananevate pummeldajate vennaskonnale noort liha toob. kuna piirivalve on välismaalaste suhtes umbusklik, palusin emal hoolitseda, et vend oleks korralikult sisse pakitud ega lekiks. sitikaid ei tohi ka küljes olla, muidu ei lase tollimehed läbi.

ootame hingevärinal. kui kõik läheb nagu vaja, sööme sel sügisel hommikusöögiks ainult paljast karlfazerit. metsapähklitega!

word of the day: oh brother where art thou? - oh broer waar ben je?

3 kommentaari:

Kairi Look ütles ...

ja karlfazerit ongi peaaegu jouluni nyyd!

Liis ütles ...

A kuidas gerdistamine välja kukkus?

Kairi Look ütles ...

v2ga kenasti! esiteks parandati ara koik purunenud elektroonika, systeemid ja sensorid. ja mu vana ratas sai omale uued pidurid! elu vennaga on meelakkumine alright! :)