22. november 2011

jeesus, siil udus ja muud loomad


õud! amsterdami saabus tuumaudu!
vaatepilt on nagu imperialistlik maailmalõpp soyusmultfilmis enne timuri ja meeskonna saabumist.  kütsin õhtul rattal restost kodu poole ja nähtavus oli umbes selline, nagu süütul siilikesel udus ulguvat karupoega otsides. 

kanalitest eemaldudes muutus silmapiir õnneks selgemaks. hingasin kergendatult ja rõõmustasin, et olen udus varitsevatest kiskjatest selleks korraks pääsenud. kurjakuulutavast korinast põõsastes hoidsin kindluse mõttes siiski eemale. parem vältida ameerika filmistaaride saatust, kes kapist kostuvat verejanulist ulgumist uurima minnes kombinee väel ära süüakse.

kui udu homseks ei tagane, hangin vanarauapoest pealambi ja asun liiklema nagu kaevur šahtis. alternatiiv on kruvida rattakorvi leeklamp ja tekitada korraga nii valgust kui sooja. ma pole kade ja luban heldelt tule äärde vorstikesi küpsetama ka kõik näljased amsterdamlased.  

elanuks jeesus amsterdamis, saanuks ta siinses patuste pesas pühaks meheks juba pubekaeas. keskkond on  nägemusteks ja prostituutide päästmiseks ju erakordselt soodne! pühal õhtusöömaajal serveeritaks seeni. viiel erineval moel!

word of the day: zondaar - patune

3 kommentaari:

tiik ütles ...

Ja see udu ulatus meieni välja....

Anonüümne ütles ...

väga võluv olustikukirjeldus igatahes! ja loomingulised seosed! ja kujutluspilt Sinust jalgratta+leeklambiga on ka väga... eee... meeliülendav! :))

Kairi Look ütles ...

aitäh :) udu oli jumalast romantiline isegi!