16. detsember 2011

wanted: sinterklaasi hobune

vahepeal külastas amsterdami sinterklaas. kes ta on ja miks liigub terava orgiga habemik mustade peetrikeste seltskonnas, võite lugeda siit.

ma ei mõista, kus on sinterklaasi armastavate hollandlaste silmad! on ju ilmselge, et tegu on äärmiselt kahtlustäratava vanainimesega. mul poeb iga jumala kord hirm naha vahele, kui ta end õues või telekas ilmutab. põhjuseid on mitmeid:
1) sinterklaas on kurjade silmadega ja kõhnavõitu (väga halb märk! vt veel: dracula, kuri hunt, osama bin laden, lord voldemort),
2) tal on käepärast õudne kuldne kepp (raudselt terav),
3) ta valduses on kurjakuulutav punane nuhiraamat, kus on täpselt kirjas, kes saab kommi ja kes naha peale.

kui eesti laste lemmik jõuluvana sõidab lahkete põhjapõtradega, siis sinterklaas liigub valgel hobusel nagu kõrk prints. malbete neitsite asemel langevad tema ohvriks aga väiksed maiad hollandlased. leidub karjakaupa ahneid lapsi, kes on valmis tasuta noosi nimel õudse sinterklaasi sülle istuma ja talle laule laulma. uskumatu lihtsameelsus! ma ei istuks sellise mehega isegi mitte samasse lauda, kondisest põlvest rääkimata. libajõuluvana torgib ohvreid raudselt pika terava küünega ja paneb samal ajal õelat sinterklaasinaeru.

ülejäänud kamp on õnneks sümpaatsem. mustad peetrikesed on küll veidi hirmutavad, kuid alati võib kujutleda, et tegu on lihtsalt pisut pesemata päkapikega. kuna hobune on hobune, vahetab ta meelsasti porgandeid kommide vastu - jäta see vaid ööseks sussiga kamina ette. hommikuks on porgand läinud, kuid selle eest hobune on jätnud sulle karbi rafaello komme (tõsilugu)! milline suurepärane diil!

kui keegi teab, kust neid hobuseid tuua, andke palun teada! sinterklaasi oma mina tuuri panna ei julge.

word of the day: sint nicolaas - püha nikolaus

6 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

kui sa selle hobuse saad, siis ma annan kõik rafaellod sulle, aint luba mul teda veidi harjata. kas jah? ma nimelt jumaldan hobused, elevante, koeri ja muid mutukaid ja pisiloomi. rohkem kui rafaellosi, kuigi need on ka urrima head.

merlis

Kairi Look ütles ...

Diil! Nii kui hobune laekub, annan teada.

Absolutely Fabulous ütles ...

http://images4.fanpop.com/image/photos/23600000/Saruman-villains-23624791-500-360.jpg

Silme ette tuli kohe see mahe vanamees, kellele ka väga sülle ei istuks.

Kairi Look ütles ...

tõepoolest! võibolla on ta sinterklaasi salavend. no ork on täpselt samasugune!

Anonüümne ütles ...

http://m.youtube.com/index?desktop_uri=%2F&gl=GB#/watch?v=2pH9IyqTk1E

jaanid möödas, kaugel need jõuludki enam on...

kairi ütles ...

tõepoolest! varsti võib õudusega päevi hakata lugema.