19. detsember 2011

tere, lugeja!


avastasin hiljaaegu, et blogi on muutunud pisut üheülbaliseks. coffeeshoppe ja tulbivälju ei luura siit enam ükski amsterdami-huviline. see-eest zooloogiliste otsingusõnade kaudu saalib rahvast nagu murdu: kass tigetseb, leemur, termiitide elu, karu paljunemine, näljane koer möllab, nummid loomad, kassiga reisimine, elevandipoeg ja koputamine näksimise vastu (see võib muidugi vabalt ka inimese kohta käia) on kõik populaarsed.

leidub ka neid, kes guuglist memmesid ja kalamehi otsides pisut ootamatult blogisse jõuavad. tegelikult pole imestada midagi. pole ju salalugu see, et kõik maailma memmed ja kalamehed loomi armastavad ja nendega vahel
internetti satuvad. kes ei usu, vaadaku pilte! 

kui arvate, et kassid ja leemurid võiksid nurgas pisut tolmuda ja kirjutama peaks mõistliku inimese kombel hoopis kanepikimumisest, geiparaadist või juustust, siis andke muudkui teada! seniks kui soove pole, jätkub kasside ja leemurite anarhia. vahelduseks saab ka memmesid!

word of the day: beest - loom

4 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Kallis Kairi,
Kirjuta ükskõik millest. Peaasi, et kirjutad. Ja rohkem. Sinu siirus ja erakordselt äge huumorimeel teevad ka kasside ja karude sissekanded sama põnevaks kui mõne teise närvilised seiklused allilmas. Palun kõike - karvaseid ja sulelisi, juustu ja muru, puukingi ja pungasid...
Reibast meelt ja kaunist jõuluaega!
Sinu rõõmsate sissekannete paadunud fänn

Anonüümne ütles ...

i agree!

mrls ütles ...

üldiselt - kirjutada võid kõigest, ikka on hea meel.
ja kui endale tundub, et peaks natuke mingeid kompromisse otsima, siis võib ju teemaks võtta kanepit kimuvad kassid, kui teil seal on selliseid? jah? ei?

merlis

Kairi Look ütles ...

suitsevaid kasse pole viimasel ajal kohanud, aga iial ei või teada, kus nad varitsevad :)

aitäh armsate sõnade eest ka ja ilusaid pühi kõigile!