15. jaanuar 2012

apokalüptiline jaanuar


ma ei tahaks külvata õudu, kuid mulle tundub, et hiljuti on käivitunud maiade maailmalõpp! positiivne on muidugi see, et tänavuse viimnepäeva puhul on tegu kultuursete vanakeste sepitsustega ja hävimiseks harjutatakse meid tsiviliseeritud inimeste kombel. milleks miljardeid šokeerida! pealegi oleme me vere- ja konnavihma juba näinud ning piibli ahvimine oleks 21. sajandil sündsusetu. aga maailmalõpp tuleb, sest ilm on hukas! märke on mitmeid:

õuduste aasta avas jõulujärgne jube-udu, millega jäänuks hätta isegi üks teatud vilunud siil. udule järgnes nädalake hiljem harukordselt halb torm. isegi julged hollandlased halisesid hirmust ja toppisid aknaid! ise kontrollisin kodust konservitorni otsast regulaarselt, ega maja katus vahepeal belgiasse lennanud ei ole. jäime ellu!

selleks nädalaks saatsid maiad tee äärde kasvama nartsissid ja krookused. mu süda aimab halba. siin võib vabalt olla tegu näiteks veristaja-krookustega, kes lihtsameelse imetleja vähese vaevaga verest tühjaks imevad ja peenrasse kõdunema jätavad. ma ei alahindaks ka nartsisse. mis, kui tegemist on lihatoiduliste mutantidega, kes teeveeres varitsedes keelt limpsates ohvreid valivad? ärge alahinnake lilli - labase fotosünteesi kõrval oskavad nad nii mõndagi!

lisaks leidsin eile vannitoast sääse. väga halb märk! jaanuaris, kus kõik ausad sääsed pikutavad, toimetavad üksnes veriseid plaane hauvad sitikad. ma pole kindel, millise mutatsiooniga on tegu, kuid sinna vannituppa mina enam oma jalga ei tõsta.

üldse hea, et me mike'ga järgmisel nädalal tallinnasse kolime. ehk jõuavad verejanulised maiad eestisse pisut hiljem. pealegi kirjutas juba üks läti hendrik, et tegu on erakordselt jumalast hüljatud paigaga. ei juustu, ei päikest! ehk vireleb seal suveni ära. 

musta leiba näkitsedes on maailmalõppu ehk ka pisut lõbusam oodata. tulge külla!

word of the day: eind van de wereld - maailmalõpp

4 kommentaari:

Liis ütles ...

Jah, Monty Python Püha Graali otsijad alahindasid samuti nunnut jänkut, ja näed mis juhtus.
Nii et vikat kaasa ja niida kõike, mis nartsissi, krookust või jänest meenutab.

Kairi Look ütles ...

mitte kedagi ei saa tänapäeval enam usaldada!

Anonüümne ütles ...

Verejanulistest taim-mutantidest on üks põnev raamat- Trifiidide päev. Tuli lihtsalt meelde :)Kristi

Kairi Look ütles ...

tõsilugu! näed, meid hoiatati juba 60 aastat tagasi.