13. veebruar 2013

erutav juhtum lennujaamas


järgnevad põrutavad uudised loomasõpradele! nimelt lugesin just lehest, et täna hommikul lendas tallinnast hiina seitsesada rebast! no kas te kujutate sellist asja üldse ettegi? paistab, et kõik kohad olid täis.

ma maksaks rikkalikult, et sellise lennu peale kaasa saada. pardal tehakse kindlasti kõvasti klouni ja rebastele omaselt on naljad kavalad. võib veel juhtuda, et  mõned reisijad proovivad meeskonnal pisut nahka üle kõrvade tõmmata, sest selline on juba kord rebaste stiil. ma oleks parem haruldaselt valvas.

kusjuures lennujaama juht erik sakkov ütleb, et ei tea rebaste plaanidest midagi! täiesti ennekuulmatu lugu. siin saab tegu olla üksnes haruldaselt uudishimutu mehega. kuidas saab tshekkida seitsesada rebast lennule ja isegi mitte küsida, et Õu, rebased - business or pleasure? mis inimene see selline üldse on?!

õige matemaatikaõpetaja ütleks sellise asja peale ainult neli sõna: kodutöö tegemata. istu, kaks!

(kui kedagi teist huvitavad ka rebased, siis inffi saab siit.
uudishimutust mehest erikust saab lugeda siit.)

5 kommentaari:

Rasmus ütles ...

mina isiklikult pooldan seda lausa kahel käel, et lendas justnimelt 700 rebast, aga mitte 700 jänest. See oleks niigi rahahädas lennujaama aga ka lennufirma majanduslikku seisu võinud tõsiselt räsida :)
Jup

Kairi ütles ...

tõepoolest! kui, siis äärmisel juhul ainult lihavõtete ajal. shokolaadimunad olgu kaasas!

Liis ütles ...

Harilik hall eesti lendrebane - mis tal ikka nii väga pleasureda seal on, Hiina jõudmiseks tuleb rohkem kui paar korda lendamisliigutusi teha, see on tõsine business. 700kesi na kitsas kah, läheb niguni tõuklemiseks :o(

Kairi ütles ...

siis tulebki lennuk bukkida. äärmisel juhul saab ehk ka parves lennata :)

Liis ütles ...

No ma seda parves lendamist pelgasingi, et kisub nügimiseks.