2. oktoober 2012

vargus otse koduõuel

keegi on me suvekodu puu otsast kõik pirnid piistu pannud! mitte ühtki polnud eile enam küljes. kuna inimestest on säärast vastikut lugu raske uskuda, võis vabalt olla tegu hoopis   hoolsate varestega, kes pirnid puult eemaldasid ja need ämbriga läbi aiamulgu minema lohistasid.

seega - abipalve vääna-jõesuu elanikele: kui keegi märkas möödunud nädalal vareseparve kahesaja pirniga, andke märku! mitte et ma plaaniks kedagi ses osas pitsitada - mind lihtsalt huvitab, kus peatub nelisada varest minu pirnidega. lisaks saaks siis hoiatada ümberkaudseid elanikke. üle nende hoovi lennanud ja kakssada pirni nahka pistnud bandiidid võivad korda saata mitmeid vastikuid tegusid, mis on ohuks nii lastele kui vanemaealistele. märksõna: junnid. tooreste pirnide puhul võib asi olla veel hullem.

ja veel. kui mõni vareste tuttav seda siin loeb, võiks ta oma kaimudele edasi öelda, et pika ilu peale tuleb pill. vareste keeles: peale kahtsada näpatud pirni saabub mädane düsenteeria vähemalt kadripäevani. ah et lähete arsti juurde? lubage naerda.

streigiajal ei ravita isegi ausaid, bandiitidest rääkimata.

word of the day: kraai - vares

6 kommentaari:

Liisu ütles ...

Meil viskasid varesed meie ainsa rõdumaasika otse rõduvaibale. Rootsi maasikad neile ei meeldi. Tomatitest rääkimata, need istuvad siiamaani Karlstadi rõdul, jumalast rohelised! Võid oma varestele vihata, äkki siis jätavad pirnid rahule.

margus ütles ...

Meil viisid rotid ükskord kapsaraua minema. Tõsijutt!

Kairi ütles ...

liisu: suunan varesed otsekohe külluslikule karlstadi liinile!

margus: pirnipuu küljes rippuvaid rotte pole ma, jumal tänatud, veel kohanud :)

Karmen ütles ...

Kusjuures vanemate juures viisid hiired kõik pirnid minema puu otsast. Kui seda ilmaimet poleks oma silmaga näinud, ei usuks.

Kairi ütles ...

tegelt ka? :D päris jube lugu. kõditavalt põnev veits ka.
- ma oleks väga tahtnud näha, kuidas need hiired seal puu otsas pirni sõid. sa siis nägid?

Karmen ütles ...

Nad ei söönud seal neid :D, vaid vedasid mööda puud peidupaika. Vähe sellest , et puu otsast - ka isa juba korjatud korvist :D, aida alt. Pirn oli suus ja panid sellega mööda puud nagu akrobaadid. Kusjuures keset päist päeva toimus kogu tegevus, muidu oleksime samasuguses teadmatuses nagu sinagi.