11. märts 2013

nugised ja sport

šveitsis käisid nugised mängu ajal jalgpallureid näkitsemas! varitseti muide eranditult zürichi meeskonda. ilmselgelt olid nugised saabunud otse thunist, et väljakul pisut korda majja lüüa.

õudselt kahju, aga muidugi läks asi kohe käest ära. selle asemel, et lõbusate nugiste seltsis väravaid lüüa, läksid zürichi mehed täitsa endast välja ja asusid pallimängu asemel kiusajaid püüdma. halloo, paar nugist on ju kukepea! mõelge, mis juhtuks, kui väljakul maabuks näiteks legendaarne vanake hottabõtš otse 1956. aasta lenfilmist ja annaks kõigile oma pallid. saaks siis alles õudu! keskendumine njeetu.

kiusamise asemel võiksid zürichi mehed nugised hoopis treeningule meelitada. ma arvan, et kõik kohalikud nugised tuleksid KOHE! peale kuudekaupa sadade nugiste vahel triblamist lööksid kõik väravaid nagu miškad. efekti suurendamiseks võiks mõni nugis olla näiteks marutaudis. järgmisel EK´l paneks šveits kõigile pika puuga.

järgmises treeningtsüklis muretseksid kõik meeskonnad endale nugised! sellist jalgpalli vaataksin isegi mina.

word of the day: boommarter - nugis

3 kommentaari:

Anonüümne ütles ...

Eks see puha kadedus ja rivaalitsemine ole - Thun ju ka ilus järveäärne linn ;) Tervitus Bernist!

Kairi ütles ...

Muud põhjust ei näe tõesti... Kuidas teil seal Bernis nugiste ja jalgpalliga lood on? :)

Anonüümne ütles ...

Lood on kurvad - lumi alles hakkab sulama ja köha ära kaduma :) Aga kui meile millalgi juhtud, siis äkki õnnestub korraldada kohtumine mõne nugis-marderiga juba meie oma aias ;)