10. november 2014

"lennujaama lutikad ei anna alla" on ilmunud!

assaa lutikas - Lennujaama lutikad ei anna alla on ilmunud! lutikaraamat võitis tänavusel lasteraamatute võistlusel 1. koha ja on seiklusi otsast otsani täis... saab nalja ja pauku ja moosipalle! lahedad ja lõbusad pildid joonistas raamatule multikakunstnik kaspar jancis.

raamat räägib loo lutikas ludvigist, kes elab oma perega vanas lennujaamas laiska ja lõbusat elu. ühel päeval saabub majja aga puhtusekontroll ja lennujaama ähvardab sulgemine. allaandmine pole loomulikult lutikate stiil ja nii algavadki seiklused, et teiste lennujaama sitikatega ühine kodu päästa. ah et mis juhtub, kui lutikad, kirbud, prussakad, ritsikad, kärbsed, sipelgad ja termiidid jõud ühendavad? täiesti õige - läheb mölluks ja kavaldamiseks!




tegime raamatule lõbusa multika-treileri ka:


kõigile murelikele emadele võin käsi südamel lubada, et raamatus tegutsevad lutikad on täiesti ohutud, isegi kasulikud!  minusugustel räpakottidel oleks selliseid hädasti tarvis... miks täpsemalt, selgub raamatust.

muide, kes tahab endale täiesti tasuta raamatut, võib osaleda facebooki-loosis - kõigi lutikatreileri jagajate vahel loosime 12. novembril välja täitsa tutika raamatu! toredat lugemist!

raamatuesitlus toimub 2. detsembril kl 12.15 eesti lastekirjanduse keskuses. lisaks lutikatele tutvustame seal ka mu kolmandat raamatut, mis kannab nime ´Peeter, sõpradele Peetrike´.

word of the day: bedwanzen - lutikad

2 kommentaari:

Mati ütles ...

Lutikad on aina kasvav probleem nii euroopas kui ka mujal maailmas. Soovitan lugeda https://www.insecto.ee/lutikas-ja-kuidas-teda-ara-tunda/ . Eriti kui reisida plaan ja ei taha koju kutsumata külalisi! :)

Kairi Look ütles ...

Selle raamatu lutikatel pole loo lõpuks ühtki probleemi, ainult rõõmud!:)